Първо в Топ Преса: Няма такъв работодател…

Шивашкото предприятие „Пирин – Текс” – Гоце Делчев, купи велосипеди които ще дава безвъзмездно на служителите си с цел насърчаване спорта и здравословният начин на живот. Първа и единствена медия Топ Преса, разбра за великолепната инициатива на шивашкото предприятие „Пирин- Текс” – град Гоце Делчев.

Днес предприятието получи първата доставка от 150 велосипеда, които възнамерява да подари на служителите желаещи да пътуват до работата си с велосипеди. Целта е една, насърчаване здравословния начин на живот на служителите на „Пирин -Текс”.

Това е изключително сензационно и председент в историята на българският бизнес, работодател да инвестира първи с цел да насърчава спорта на своите служители. Всеки служител на „Пирин – Текс” – Гоце Делчев изявил желание да ще получи безвъзмездно нов велосипед от своят работодател с които да ходи на работа, разбра Топ Преса от свой източници.

Инициативата все още се пази в пълна тайна, но както винаги Топ Преса е №1 и научава всичко, преди останалите медии.

Съвсем скоро инициативата ще бъде обявена официално и служителите на най-голямото и престижно шивашко предприятие в областта, шиещо световни марки в Гоце Делчев, ще имат възможността да водят активен спортен живот, карайки велосипед до работа, подарено им от своя работодател.

Топ Преса насърчава подобен вид инициативи, адмирира ги и с удоволствие ги отразява.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене