Енергийният лобист Пешо Манолев от Гоце Делчев на прицела на службите – „поръчал“ в ЧЕЗ своята колежка Катя Кърсердарева!

СХЕМАТА Е ПРОСТА: АТАКУВАТ СЕ ОБЕКТИ, ПРОЕКТИРАНИ ОТ КЪРСЕДАРЕВА, ЗА ДА МОЖE МАНОЛЕВ И ХОРАТА МУ В ЧЕЗ ДА ОБИРАТ ПАРИТЕ!Мила ПАВЛОВА

Истински скандал се зада­ва на полето на енергийното проектиране в град Гоце Дел­чев. Това е бизнес, в който местни „образовани тарика­ти“ правят луди пари на гър­ба на държавата и на народа и никой не ги закача, щото… не го разбират. Но интереси­те и парите в него се засил­ват и малкото конкуренти се хващат гуша за гуша. Ето например вестник „Градът“ от години работи по темата и къс по къс вади кирливите ризи на местните енергетици.

Обектът на поредното наше разследване отново е скандалният бивш шеф на енергото в град Гоце Делчев, бивш лидер на НДСВ в град Гоце Делчев и бивш общин­ски съветник – Пешо Ма­нолев. Днес той се изявява като „скромен“ енергиен кон­султант, който има свое лоби в ЧЕЗ – Гоце Делчев, и заед­но в тайно съдружие дерат местната предприемчивост. При това солено, щото нали се сещате – ЧЕЗ е монопо­лист.

Не им стига това обаче, ами тези дни „Пешо Маноля – Чехльото“, както му вика целият град, се е взел тол­кова насериозно, че е решил да монополизира бизнеса си в град Гоце Делчев. Пър­вата стъпка към заветната му мечта била той и хората му в ЧЕЗ – Гоце Делчев, да елиминират конкуренцията. Вестник „Градът“ разполага с

време насам тенденциозно и ударно се проверяват обекти на другата енергийна проекинформация, че от известно тантка в град Гоце Делчев – Катя Кърсердарева, съпруга на местния строителен пред­приемач Ангел Шербетов – малкия Мук. ­

Имаме информация от клиенти на Кърсердарева, на които им е подшушнато, че обектът им се проверява, щото не проектирали при Ма­нолев. Хубаво било с него да се разберат.

Същото продължава и да се подшушва от ЧЕЗ – Гоце Делчев, към хората, възна­меряващи да строят, в мо­мента, в който подписват предварителен договор с енергото. Нещо, за което ние от вестник „Градът“ пишем от години и няма да спрем да се борим с корупцията, мо­нополите и мафиотското по­ведение на местни тарикати, които имат връзки и „хора в София“.

Имаме информация, че за случая е уведомена Комиси­ята за защита на конкуренци­ята и ред други компетентни служби. Пешо Манолев ре­шава за пореден път да мъл­чи, надявайки се бурята да отмине.

От офиса на Катя Кърсер­дарева нито потвърдиха, нито отрекоха пламналата студена война между двете проектантски бюра.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене