Жрици на любовта от Благоевград заляха интернет с шокиращи оферти, Палавото коте прави 4 вида секс и дълбоко гърло за 100 лв. на час, прелъстителка от елитния квартал „Баларбаши” иска 140 лв. за тройка, признава: Нимфоманка съм

63-01-01-68_mediumИ за 1 млн. лв. няма да се навия на френска любов без презерватив, роми да не ми звънят, категорична е 33-годишна мадама

 20-год. Силвия: Аз съм секси мръсница, работя нонстоп на хотел

 37-годишна от „Еленово” предлага сеанс за 60 лв. с екстра еротичен масаж

 Оферти на жрици на любовта от Благоевград заливат интернет постранството през последните дни. Нежните дами буквално засипват с предложения за ласки мъжката половина, много от младите жени открито описват под обявите си в сайтовете подробно услугата, която предлагат, и срещу какво заплащане я извършват. Така например в топ оферта на вчерашния ден в популярен еротичен национален сайт се превърна обява на дама от Благоевград, подписала се с името Палавото коте. В офертата си 25-годишната червенокоса красавица описва себе си като изключително нежна и страстна. „Ако желаеш нещо истинско, обади ми се, аз съм тази, която ще те накара да се отпуснеш и да се насладиш на ласките ми. Ще си прекараме перфектно. Предлагам само стандартни услуги, от които няма да съжаляваш. Работя нонстоп, когато пожелаеш, само ми се обади.

63-01-01  9622826_big63-01-01 Снимка на нимфоманката името й е Радостина

Палава, страстна и нежна…само за теб, на скрити номера не вдигам”, пише черевнокосото Палаво коте. Прималивото предложение само за час бе разгледано от 270 човека, а харесванията, които обявата събра, пък бяха двойно повече. „Висока съм 175 см. С червена коса и кафяви очи. Правя и четирите вида секс – класически, анален, групов, лесбо, френска, но задължително с презерватив, както и дълбоко гърло”, уточнява още тя. Любвеобилното коте дори е фиксирало твърди цени за услугите си, неподлежащи на промяна. „Цената ми за час от избраната от партньора услуга е 100 лв., за 2 часа – 200 лв., толкова е и цената ми за анален секс, цената за цяла вечер ласки е 500 лв.”, разкрива благоевградското Палаво коте. Жената обаче е повече от категорична, че теренът, на който би извършвала услугите, е само в хотел.

63-01-01_medium63-01-01  226513_big

Обява на 33-годишна пъстроока красавица с черна коса, отново от Благоевград, в същия сайт за еротични предложения пък твърди, че и тя не би извършвала каквато и да е сексуслуга за по-малко от 100 лв. на час. Единственото условие за мераклиите обаче е те да не са от ромски произход. „Готина и секси дама съм, с високо ниво на хигиена, като очаквам същото и от вас. Само на собствен терен предлагам срещи – 100 лв. за 1 час (стандартен секс, френска с кондом). На избирателен принцип съм (подбирам си мъжете), правя го за кеф и подпомагане. За половин час не предлагам. Не предлагам френска без кондом (нито взаимна) независимо от парите, които ми предлагате!!! Българка съм, не желая да ми звънят от ромски произход!!!”, завършва обявлението на жената, подписала се като – „готина мадама с терен”.

26-годишна прелъстителка от един от най-елитните квартали в Благоевград „Баларбаши” пък определя себе си като нимфоманка и директно пита в обявата си: „Бил ли си с нимфоманка? Искаш ли едно незабравимо усещане и отношение, което трудно се намира. За половин е 50 лв., но само един тек. За тройка е 140 лв., за един час – 70 лв.”, завършва предизвикателството си тя.

Най-ниската оферта пък идва от 37-годишна дама, отново от областния център в Пиринско, живееща в кв. „Еленово”, която за предлаганите услуги и ласки иска само 60 лв. за час. „Сама съм и не търпя властни хора. Само сериозни и коректни мъже да ми пишат и звънят. Време за срещи – от 9 сутринта до 22.30 вечер. Предлагам и еротичен масаж”. Различното при нея е и това, че дамата работи и на половин час, като цената й там е 30 лв., за 2 часа – 120 лв., за цяла вечер – 200 лв.

29-годишна софиянка разби на пух и прах еротичните мечти на мъжете, след като публикува в сайт за сексобяви, че цената, която взима на час, е 1000 лв. „Mоята оферта към вас, мили клиенти, е за минимум 6 часа 1000 лв.!!! Все пак аз уважавам себе си и работя за пари, някакви си дребни не ме устройват, пък и не са ми по вкуса”, казва тя. „Пътувам от София само и единствено с предварителна уговорка и 10% капаро! Нежно докосване и чувственост, високо ниво на изтънченост и класа. 100% гарантиран медицински контрол! 100% анонимна! Нямам собствен терен. Не предлагам анален! На скрити номера не отговарям! Поздрави:)). P.S..Търся си привлекателна колежка за съвместна работа:))”, пише тя. Дамата уточнява, че е с черна коса и пъстри очи и би искала да й пишат само хора с възможности.

20-годишната Силвия от Благоевград с названието Секси палавница пък е повече от категорична в обявата си: „Чаровна секси мръсница предлага ВИП компания на платежоспособни господа в град Благоевград и района около града (Банско и т.н.). Гарантирана коректност и дискретност!!! Цена за 1 час – 100 лв. стандарт. Цената за по-дълго време може да се договори… Снимките са лично мои, реални и уникални! Работя нонстоп само на хотел. Мога да се облека по желание на клиентите ми. Със скрити номера не си губя времето! Силвия”. Тя уточнява, че е с руса коса и кафяви очи, не желае влюбвания от страна на партньорите, нито някой да й говори за любов.

Снимките:

1 и 2 Силвия с нетърпение очаква офертите на мъжете към нея

3 и 4 Нимфоманката Радостина

5 Палавото коте

6 Младата дама, предлагаща оферта за 60 лв. на час, не се срамува да покаже себе си

Вяра

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене