6-годишната Габриела и 2-годишният Ангел са новите „Мини Мис и Мистър Гърмен`2016“

6-годишната Габриела Ланева стана „Мис Гърмен`2016“

При изключително голям интерес премина 16-ият пореден конкурс „Мини Мис и Мистър Гърмен“. Това бе едно от най-вълнуващите мероприятия в организираните от администрацията на Гърмен празници на общината, които текат през цялата седмица във всички населени места.

Заместник-кметът на Гърмен Мустафа Улан бе председател на журито

Тази година победители и носители на първите награди и титлите „Мини Мис и Мистър`2016“ в детския конкурс, отличени от журито, председателствано от заместник-кмета Мустафа Улан, са 6-годишната Габриела Ланева и 2-годишният Ангел Мавродиев. Двамата бяха бурно аплодирани от многобройната публика.

В конкурса „Талант №1“ на община Гърмен победител стана Есил Вранчева от училището в Дебрен, която взриви присъстващите с популярната песен на Крисия „Планетата на децата“.

Второто място в конкурса получи заслужено представилият се отлично с песента „България” Ангел Джуров.

21 красиви момичета и момчета тази година участваха в конкурса „Мини Мис и Мистър“ в Гърмен, кито достолепно преминаха по пътеката на славата пред авторитетното жури, което отчиташе техните прекрасни качества като бъдещи модели.

Определено журито изпита големи затруднинеия при калсирането на победителите, защото всички деца бяха повече от слънчеви и лъчезарни, коментира една от организаторките на детските мероприятия в Гърмен по време на празничната седмица – Бойка Пашкулева.

Със страхотен концерт на талантливи ученици при читалището в Гърмен конкурсът бе закрит като за победителите и за всички участници бяха осигурени награди и грамоти.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене