ХОРОСКОП ЗА 15 АПРИЛ

ОВЕН
Твърдо решени сте да атакувате днес, а някои мъже от Овен дори са безскрупулни в действията си. Петък е хубав ден и носи успехи, но вие се изявявате като егоисти и повечето от вас ще действат единствено от подбудата на користни цели. Професионално Овните ще се чувстват доста добре и победители в някакво отношение.

ТЕЛЕЦ
Петък е много благоприятен за Телците и носи приходи. Денят е силно печеливш за вас, свързан с прекрасни новини /възможно и от чужбина/ и облаги от различно естество. Характерното за службата ви е някакво съвещание или обсъждане на изгодно за вас предложение. Денят е чудесен за осъществяване на интимните ви стремежи.

БЛИЗНАЦИ
За Близнаците денят е печеливш, ще се открият нови перспективи пред вас, но и нови изисквания. Не бързайте да приемате или отказвате, без внимателно да сте преценили възможностите си. Не е изключено това предизвикателство да е от служебно естество и да причини неудоволствие у вас.

РАК
Хубав ден е петък за Раците, свързан с добри известия и закрепване на положението ви. Възможни са неочаквани придобивки, които са задоволителни за вас, поне на този етап. Необходима е промяна във вас и служебното ви положение.

ЛЪВ
Денят е свързан с интимна връзка при някои Лъвове, а при други със занимаване по паричен въпрос. Склонни сте към спекулации и при мнозина от вас действията ви в петък са продиктувани от стремежа за облагодетелстване. Ще разрешите проблем от служебно естество.

ДЕВА
Победоносен ден за Девите е петък. Ще се справите блестящо с всички въпроси днес, въпреки че се забелязва някакво недоволство и неудовлетвореност от собствените действия и обстоятелствата около вас. В службата може да бъдете атакувани от някого, но вашите прилежност и професионализъм ще ви извадят с чест от неприятностите.

ВЕЗНИ
В петък Везните са безкомпромисни в преследването на целите си. Съществува някакво съперничество и вероятно ще се стремите към самодоказване и печелене на позиции. В петък при вас има служебно предложение, което първоначално няма да одобрите, но то е много примамливо и е добре да промените мнението си.

СКОРПИОН
Недоволни са Скорпионите в петък и това най-вероятно се дължи на някои домашни събития. Не е изключено да се разгневите и по отношение на съобщение. Денят е много добър за професионална дейност и делови контакти. Силни са позициите ви в службата и дори да имате сблъсък с ръководител или шеф.

СТРЕЛЕЦ
Днес Стрелците са със засилени възможности за преодоляване на трудностите. Не че денят е неприятен, но вашата енергичност в стремежа ви за реализация е забележителна. Някои ще отдадат предпочитания на интимния живот, докато други ще пътуват. В служебен аспект ще имате повод да сте доволни във връзка с интересуващи ви въпроси и се предвиждат печалби. Заели сте изчакваща позиция по обща с колеги задача, правилно е.

КОЗИРОГ
Козирозите в петък са на печеливши позиции, възможно е повечето от вас да се справят с финансов проблем, който дълго ги е притеснявал. Някои ще оправят дълговете си или ще върнат заем. При вас също има някакво съблазнително служебно предложение, може би свързано с обучение, изпит за преквалификация или повишение. Някои от вас ще пътуват в командировка.

ВОДОЛЕЙ
При Водолеите има някакво съперничество или конкуренция в петък, за чието справяне се изисква голямото ви внимание и прилежание. Възможно е да се наложи да изучавате нещо допълнително. Денят е много благоприятен и важен по отношение на вашата реализация. Професионално е силно печеливш и носи пълно удовлетворение относно стремежите ви да сте перфектни във всяко отношение.

РИБИ
Въпреки че сте недоволни в петък, денят е прекрасен за вас и се свързва с благополучие и голяма радост. Категорично е справянето с финансов проблем, а има и придобивки, които ще стимулират работата ви. Не много приятно ще мине служебният ден, тъй като се налага някакво пътуване, което не искате да предприемете, но то ще бъде успешно. Ще получите морално удовлетворение от свършеното.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене