Хороскоп за 2 ноември

зодии

ОВЕН
Мно­го ен­ту­си­а­зъм има днес у Ов­ни­те и си­ли за ре­а­ли­за­ция в про­фе­си­о­нал­но от­но­ше­ние. Неделя се ха­рак­те­ри­зи­ра и с но­ви на­деж­ди и про­е­к­ти. При ня­кои от вас е въз­мож­но да въз­ник­нат проб­ле­ми, ко­и­то ня­ма да ви поз­во­лят да осъ­щес­т­ви­те пла­ни­ра­но­то пъ­ту­ва­не. Дру­ги от зна­ка, ма­кар и ам­би­ци­ра­ни, из­пит­ват нес­го­ди­те на не­у­с­той­чи­вост­та.

ТЕЛЕЦ
Тел­ци­те са прип­ре­ни в неделя и кол­ко­то по­ве­че бър­за­те, тол­ко­ва по­ве­че труд­нос­ти ще въз­ник­нат. Дру­ги от вас раз­пи­ля­ват си­ли­те си и се ув­ли­чат по де­ла, чий­то ус­пех е дос­та съм­ни­те­лен. Неделя ид­ва с но­ви пре­диз­ви­ка­тел­с­т­ва от ма­те­ри­а­л­но ес­тес­т­во, не­о­б­хо­ди­мо е да под­хо­ди­те пред­паз­ли­во и об­мис­ле­но. Не се пре­по­ръч­ва да рис­ку­ва­те.

БЛИЗНАЦИ
Де­нят е мно­го къс­мет­лийс­ки за ра­бо­та­та ви, но въз­мож­нос­ти­те ви за дейс­т­вия в ед­на или дру­га об­ласт са ог­ра­ни­че­ни. Мно­зи­на от Близ­на­ци­те се сблъс­к­ват с до­маш­ни и об­щес­т­ве­ни проб­ле­ми, за раз­ре­ша­ва­не­то на ко­и­то тряб­ва да се въ­о­ръ­жи­те с тър­пе­ние. Сре­щи­те с при­я­те­ли ще ви доне­сат ху­ба­ви пре­жи­вя­ва­ния и емоции.

РАК
Неделя пред­ла­га на из­пи­та­ния мно­зи­на от Рак. Сега мно­го важ­но е да бъ­де­те из­к­лю­чи­тел­но стрик­т­ни при из­пъл­не­ние на за­да­чи­те си за деня. Мо­же да се го­во­ри за ра­дос­тен ден, но не е ло­шо да кон­т­ро­ли­ра­те емо­ци­и­те си. Изяс­ня­ват се важ­ни об­с­то­я­тел­с­т­ва, вли­я­ещи вър­ху лич­ния ви жи­вот и ра­бо­та­та.

ЛЪВ
Неделя не съз­да­ва проб­ле­ми и мно­зи­на ще от­х­вър­лят ра­бо­та­та си ка­то на ше­га. Дейс­т­ви­я­та ви ще бъ­дат бър­зи и точ­ни. Из­пък­ват ху­ба­ви но­ви­ни, изяс­ня­ват се ин­те­ре­су­ва­щи ви об­с­то­я­тел­с­т­ва. При­я­т­ни емо­ции обе­ща­ват кон­так­ти­те, но вни­ма­вай­те да не пра­ви­те га­фо­ве. За­бе­ляз­ва се про­мя­на, ко­я­то за­ся­га лю­бов­ни­те ви де­ла.

ДЕВА
Не би­ва да от­с­тъп­ва­те от по­зи­ци­и­те си, не­за­ви­си­мо че ня­кой би мо­гъл да ви ата­ку­ва. Мо­же­те да ока­же­те мощ­на съп­ро­ти­ва, ка­то се за­щи­та­ва­те с всич­ки сред­с­т­ва до пос­ти­га­не на кра­ен ус­пех. От­к­ри­ват се из­год­ни въз­мож­нос­ти за про­фе­си­о­на­лен нап­ре­дък и ре­а­ли­за­ция. Пъ­ту­ва­ни­я­та, сре­щи­те и кон­так­ти­те ви се свър­з­ват с при­до­бив­ки.

ВЕЗНИ
За Вез­ни­те неделя е свър­за­на със за­гу­би. То­ва, ко­е­то сте очак­ва­ли да по­лу­чи­те от из­вър­ш­ва­не­то на да­де­на дей­ност, да­леч не от­го­ва­ря на по­лу­че­но­то. В то­ва от­но­ше­ние тряб­ва да се при­ми­ри­те със си­ту­а­ци­я­та. В неделя са проб­ле­ма­тич­ни и кон­так­ти­те ви, но мно­зи­на ще бъ­дат за­рад­ва­ни от съ­о­б­ще­ние, ко­е­то ка­сае про­фе­си­о­нал­ния жи­вот.

СКОРПИОН
Ве­ро­я­т­но неделя ще ви сблъс­ка с неп­ри­я­т­нос­ти, кон­т­ро­ли­рай­те по­ве­де­ни­е­то си. Не си поз­во­ля­вай­те про­пус­ки и не­мар­ли­вост в ра­бо­та­та. Не от­ла­гай­те за­да­ча за друг ден. Бъ­де­те дип­ло­ма­тич­ни в кон­так­ти­те си свър­за­ни с ра­бо­та­та. Ху­ба­ви въз­мож­нос­ти за при­до­бив­ки и при­я­т­ни емо­ции пред­ла­гат кон­так­ти­те и пъ­ту­ва­не.

СТРЕЛЕЦ
Та­зи неделя е труд­на за вас. По­бе­ди­те и ус­пе­хът не ви лип­с­ват, но са не­пос­то­ян­ни и то­ва из­важ­да мно­зи­на от рав­но­ве­сие. Пог­реш­но е да при­бър­з­ва­те или да дейс­т­ва­те от по­зи­ци­я­та на емо­ци­о­нал­на пре­въз­бу­де­ност, ко­я­то днес е ха­рак­тер­на за мно­зи­на. В час­т­ния жи­вот не са из­к­лю­че­ни ня­кои неп­ри­я­т­ни мо­мен­ти и ра­зо­ча­ро­ва­ния.

КОЗИРОГ
Твър­де ак­тив­ни са Ко­зи­ро­зи­те, но та­зи ак­тив­ност е двус­т­ран­но про­я­ве­на. При ед­ни­те от вас га­ран­ти­ра ус­пеш­ни­те дос­ти­же­ния. За ос­та­на­ли­те има от­но­ше­ние към лю­бов­та и вза­и­м­ни­те емо­ци­о­нал­ни усе­ща­ния. Очак­ват ви мал­ки неп­ри­я­т­нос­ти от се­мей­но ес­тес­т­во. Из­пък­ват из­год­ни въз­мож­нос­ти за в ра-ботата.

ВОДОЛЕЙ
Мно­го стег­на­ти и дейс­т­ве­ни са ро­де­ни­те под Во­до­лей днес и та­зи по­зи­ция е про­дик­ту­ва­на от ус­ло­ви­я­та, в ко­и­то ви се на­ла­га да ра­бо­ти­те. Въз­мож­нос­ти­те ви – ка­то во­ля и къс­мет, са доб­ри. За съ­жа­ле­ние ус­ло­ви­я­та, в ко­и­то сте при­ну­де­ни да дейс­т­ва­те, съз­да­ват мно­го преч­ки и труд­нос­ти, ко­и­то спи­рат лич­на­та ви изя­ва.

РИБИ
Неделя е ус­пеш­на и обе­ща­ва при­до­бив­ки, но тряб­ва да бъ­де­те тър­пе­ли­ви и от­но­во да ос­мис­ли­те пла­но­ве­те си. Мно­зи­на от вас за­ла­гат на при­я­тел­с­ка под­к­ре­па във връз­ка с важни раз­го­во­ри, но тя ще се ока­же фал­ши­ва. Днес из­пък­ват но­ви сти­му­ли за де­ло­во­то раз­ви­тие, изяс­ня­ват се важ­ни об­с­то­я­тел­с­т­ва от про­фе­си­о­нал­но ес­тес­т­во.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене