Местния печат

„Вяра“

500 000 лв. на строителния предприемач №1 на България Св. Глосов и фирмата на екскмета С. Иванов „Сима” пропаднаха в основите на медицински център „Преображение” в Сапарева баня

Шефът на камарата на строителите Светослав Глосов е задлъжнял с над 500 000 лв. на фирми и работници от Сапарева баня. Над 300 000 лв. строителният предприемач дължи на съпругата на бившия кмет на Сапарева баня Сашо Иванов – Силвия, собственик на фирма за бетон „Сима”.

Джебчии щипнаха 400 лв. от дамската чанта на майката на бизнесмена Даниел Аттарян в центъра на Дупница

Ромски джебчии обраха майката на дупнишкия бизнесмен Даниел Аттарян. Тинка Аттарян станала жертва на крадците в магазин в центъра на Дупница, споделиха запознати.

Апелативен съд – София оправда В. Червенкова и митничарите от Благоевград по знаково дело за източено ДДС, адвокат Е. Димитрова: Ще съдим държавата заради 10-годишна сага

Апелативен съд – София излезе с оправдателна присъда по знаковото за Благоевград дело срещу легендарната бизнес дама Ваня Червенкова, ексмитническия инспектор Хари Катана и куп данъчни служители.

Местни хора сигнализираха: Районът около поголовната сеч в Разлог е надупчен с изкопи, умишлено ли горските пътища са съсипани от ДГС, за да се прикрива контрабанда на дървесина?

„Районът около поголовната сеч в Разлог, за която „Вяра” първи информира, е осеян с направени изкопи, кола до там не може да припари. Питаме умишлено ли са повредени горските пътища до местността Катарино над погребите на бившето стрелбище над Разлог. Дали някой открито прикрива достъпа с автомобил до мястото на добива на контрабандна дървесина.”

Моторджиите на Димитър Недев от дупнишкия клуб „Неразделни братя” бръмчаха пред Народното събрание срещу „Гражданска отговорност”

Дупнишките моторджии от клб „Неразделни братя” начело с председателя си Димитър Недев се бунтуваха пред Народното събрание срещу застраховката „Гражданска отговорност”. Идеята е тя да стане целогодишна, а не както досега водачите на мотори да я правят за 6 месеца. Според дупничани и останалите участници в националния протест това искане е несправедливо.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене