Старшата на „Септември“(Симитли) изпусна съименниците от София

Двата тима изнесоха мач с доста напрежение и жар, в който завършиха 1:1, а повече могат да съжаляват домакините, които изпуснаха опонентите си от София, доиграли мача с човек в повече

Двубоят, който се игра на „Арена Крупник“ показа, че в двата състава играчите трябва да помислят за бъдещето си при мъжете, а момчетата на Спас Стоименов изпуснаха мача в последната минута.

Почти без сериозни опасности за столичани премина мача, в който обаче домакините имаха превес. През първото полувреме съдията не посмя да отсъди чиста дузпа за тях, а почти след половин част игра бе изгонен и играч на софиянци.
Това даде преимущество на домакините, които започнаха по-уверено вторите 45 мин. Те успяха да организират няколко чисти положения за гол, които за съжаление не реализираха. Така дойде 80-та минута на срещата, когато Самуил Самуилов откри за симитличани.

В даденото от арбитъра продължение „Септември“(София) успя да възстанови равенството за съжаление на съименниците си, а старши треньорът Спас Стоименов не скри разочарованието си от играта на своите състезатели като обяви, че през целия сезон не е виждал отбора си по-слаб.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене