ЦСКА изнесе лекция на „Вихрен“(Сандански), вкара им 4 гола

Отборът на ЦСКА изнесе поредната си лекция във „В“ група.

Възпитаниците на Христо Янев се наложиха с 4:0 над гостуващия тим на „Вихрен“(Сандански). Две попадения за успеха реализира Преслав Йорданов (28д., 36) и по добавиха Станислав Маламов (71) и Борис Галчев (83), като голът на капитана на „червените“ бе доста красив. По този начин „армейците“ ще влязат с нужното самочувствие в реванша с Берое за Купата на България.

ЦСКА бе пълен господар на терена и не остави никакъв шанс на своя опонент, който нито веднъж не успя да застраши сериозно вратата на Анатоли Господинов, съобщи Sportal.bg. Домакините можеха да открият резултата още в 6-ата минута, но Ангел Грънчов стреля отблизо с глава право в ръцете на стража Димитров.

Първото попадение реализира Преслав Йорданов в 28-ата минута от дузпа за нарушение срещу Самир Аясс.

В 36-ата минута таранът на „червените“ са разписа за втори път. Борис Галчев центрира отляво и за нападателят не бе проблем с глава да опъне мрежата.

През втората част тоталната доминация на „армейците“ продължи. В 55-ата минута Преслав Йорданов бе на крачка да запише хеттрик. Нападателят отправи мощен удар с глава след центриране на Милен Кикарин, но топката срещна напречната греда.

В 71-ата минута Станислав Маламов окончателно сложи точка на спора. Борис Галчев извезе прецизно своя съотборник, който пое с гърди и без да се бави прати кълбото право в целта.

В 83-ата минута Галчев вкара красив гол с удар отдалеч, оформяйки крайното – 4:0.

Минута преди края на първата част удар на Хазуров с глава се отби в горната греда.

ЦСКА – ВИХРЕН 4:0

1:0 Йорданов 28 д.

2:0 Йорданов 36

3:0 Маламов 71

4:0 Галчев 83

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене