Вдовицата на таксиметровия бос Пл. Миланов продава вече втори автомобил от наследените

Вдовицата на починалия при мистериозни обстоятелства таксиметров бос в Дупница Пламен Миланов – Елеонора, вече продава втори автомобил след смъртта му. Тя е поискала от съда в Дупница да разреши продажбата на автомобил „Рено“, наследен от нея и двете й деца от Пламен Миланов.

Съдията по делото Миглена Кавалова е дала разрешение за продажба, базирайки се на мотива на вдовицата Елеонора Миланова, че семейството й няма нужда от този автомобил и че не може да го поддържа.

Както „Струма“ писа, Елеонора Миланова още в началото на февруари поиска от съда в Дупница да й разреши да продаде за 13 000 лв. „Дачия“, оставена й от покойния й съпруг. Тогава съдът й разреши продажбата на автомобила, на който наследници са двете й деца от Пламен Миланов.

Три месеца и половина след мистериозната смърт на таксиметровия бос и неговата служителка Теодора Димитрова все още две от експертизите, поискани от наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура – Кюстендил, не са готови. Чака се експертиза за техническото състояние на агрегата, който е причината за смъртта на двамата. Апелативна прокуратура обяви седмица след смъртта на Пл. Миланов и Теодора Димитрова, че двамата са починали от задушаване от газ, излизащ от рабогещия агрегат, включен в помещенията.

Елеонора Миланова трудно се справя с бизнеса на покойния си съпруг. Както „Струма“ писа, тя е предложила на конкурентна фирма бизнеса с такситата, но получила отказ.

Родителите на Пламен Миланов – Димитър и Сангя, са съсипани от загубата на сина си. Двамата са с разклатено здраве. Снахата Елеонора Миланова живее с децата си при тях. Както „Струма“ писа, синът на Пламен Миланов от първия му брак – Димитър, който е студент в ЮЗУ, падна от мотор, засечен от лек автомобил, и счупи подмишница и лакътна става на едната ръка.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене