Местния печат

„Вяра“

Обраха 50 000 лв. от касата на община Самоков, тарашено е в документите на касиерките Мария Ковачка и Любка Костова

50 000 лв. изчезнаха яко дим от касата на община Самоков след мегаобир като в холивудски екшън. Касата е разбита, кражбата – безпрецедентна. Престъплението се превърна в най-коментираната тема в общинската администрация и в града, но кметът Владимир Георгиев упорито се крие и не дава изявления.

Разрив! Кметът Алексиев скръцна със зъби – собственикът на летището в Кондофрей не си плащал данъците, радомирци: До вчера бяха първи приятели, днес го загърби

Отношенията между кмета на Радомир Пламен Алексиев и собственика на летището в Кондофрей „София Уест Еърпорт” катастрофираха жестоко.

След 20 г. работа като медсестра Ани Стоянова напусна МБАЛ – Благоевград, замина да бере портокали в Кипър

Медицинската сестра от ортопедичното отделение на МБАЛ в Благоевград Ани Стоянова захвърли бялата престилка и отиде да бере портокали в Кипър, научи в. „Вяра”.

Продават спортната площадка срещу Транспортната болница в Дупница за 177 000 лв. заради борчове на свързваната с бизнесмена Галчев „Билдинг груп Кънстракшън”

Частният съдия-изпълнител Милена Джоргова сложи на тезгяха спортната площадка до Транспортната болница в Дупница за 177 060 лв. Имотът е с площ 2879 кв.м и е в съседство точно с новата детска градина „Мечта”.

Кметът Камбитов уволни директорката на юндома в Благоевград Силвия Иванова и възпитателката Райничка Николова заради дрогиран младеж, препил с 2 л бира

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов уволни дисциплинарно директорката на Дома за деца, лишени от родителска грижа, „Св. Николай Мирликлийски – Чудотворец” Силвия Иванова. Безкомпромисното решение идва след случая с 16-годишния възпитаник на юндома в Благоевград, който преди ден се озова в Спешното отделение на МБАЛ – Благоевград заради напушване с цигари марихуана в комбинация с над два литра бира.

 

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене