Скандал в Делчево: Семейство Чолеви от Гоце Делчев опитват да завземат апетитен имот в селото!? Налице е нагла кражба!

асдМила ПАВЛОВА

Фрапиращи снимки, изпра­тени от жители на село Дел­чево, стигнаха до редакцията на вестник „Градът“. С цел да помогнем за решаване на проблема, всички живущи в Делчево се вдигат на бунт срещу семейство Чолеви.

В сигнала се казва, че го­респоменатите се опитват да завземат имот, който е бук­вално върху пътя за казана в селото. На снимката се виж­да как дори електрическият стълб е заграден и се намира вътре в къщата – безумие! ТОТАЛНО БЕЗЗАКОНИЕ! С по­казването на снимките, чрез вестник „Градът“, жителите на Делчево се надяват инсти­туциите в град Гоце Делчев и Благоевград да се само сези­рат и да разрешат, колкото се може по-бързо този проблем, в който се вижда от киломе­три коя страна е в правото си.

„Страшна тъпотия, гнусо­тия, и какво ли още не видя­хме от тези хора. Не искат да постъпят човешки с нас. Макар, че съм в напреднала възраст си обещах, че ще се боря докрай. Не искам да има такива „миялки“ покрай нас. Искаме да си доживеем годинките спокойно, както бе до сега“, са отзивите на хора­та от село Делчево.

Ние от вест­ник „Градът“ се надяваме, че ще помогнем за раз­решаването на проблема и на­истина правдата да възтържест­вува – нашата единствена цел, която практику­ваме вече пове­че от пет години

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене