ЖГЕРБ-Благоевград посетиха парламента по покана на народния представител Даниела Савеклиева

ГЕРБ е системна партия, която генерира обществена енергия, благодарение на усилията на дамите в ГЕРБ. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на среща с представителки на Жени ГЕРБ-Благоевград в Народното събрание. Те бяха на посещение в парламента по покана на народния представител Даниела Савеклиева.

„Жените в нашата Парламентарна група са отговорни и консолидирани. Те са съпричастни. Уверен съм, че заедно ще успеем да разясним на повече хора какво правим, защото жената и майката е незаобиколим фактор”, каза още Цветан Цветанов.

На срещата присъстваха зам-председателите на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева и Красимир Велчев и народните представители на партията от Благоевградска област Даниела Савеклиева, Георги Андонов, Димитър Танев и Йордан Андонов.

Представителките на съсловната организация зададоха много въпроси за обсъжданите в момента законопроекти в парламента, дискутираха и темата за насилието над жените и трафика на хора, актуалната политическа обстановка.

Даниела Савеклиева ги запозна със същността на парламентарната дейност, за работата на народните представители в комисиите и по време на заседания.

Групата проследи работата на депутатите, присъстваха в пленарната зала по време на дебатите относно финансовата политика на правителството и направи обиколка на сградата на парламента.

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене