Нова модерна визия и европейски подход в пазара за недвижими имоти: Агенция General Invest отвори врати в Благоевград

С тържествен водосвет за успех, отслужен от отец Николай, бе открит офисът на Агенция за недвижими имоти General Invest. Тя е собственост на бизнесмена Кирил Велинов.

Офисът е разположен в топ центъра на Благоевград, до Мол Ларго, и е издържан в типичен корпоративен стил. Освен модерна визия, фирмата има и открита амбиция да предложи високо професионално ниво на обслужване за настоящите и бъдещи собственици на имоти в Благоевград. Агенцията предлага пълната гама от услуги – консултантска и посредническа дейност в бизнеса с недвижими имоти както в Благоевград, София, така и в Гърция, Испания, Македония.

Допълнителни услуги са безплатно изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба, договори за наем, посредничество при осигуряване на жилищно кредитиране. А за фирмените си клиенти, агенцията ще предлага и финансови консултации, инвестиционни анализи, проектно консултиране, управление на имоти. Екипът е съставен от млади, ентусиазирани и перспективни брокери, владеещи английски и испански език.

Именно перфекционизмът и коректността на собственика, високият професионализъм на екипа и предлагането на пълната гама от поддържащи дейности ще правят агенцията уникална по рода си, както и лоялен и коректен партньор към колегите в бранша и към своите клиенти.

П. Попов/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене