Доказано: Топ Преса е №1 в Югозапада! Конгрес на ПП „ДВИЖЕНИЕ 21“ – отразява единствено Топ Преса!

Спиране на мафията, която взима всичко – банки, бизнеси, публични средства, природа, чрез реформи, като приоритет трябва да бъдат промените в правосъдието. Това се разбира от реч на лидера на „Движение 21“ Татяна Дончева пред делегатите на партията си, която се събра днес на конгрес в София.

Albina_Aneva-5Топ Преса благодари на г-жа Дончева, че покани единствено Топ Преса да отрази конгреса на партията. Този жест към нас доказва, че медията ни е предпочитаният партньор. За пореден път сме на мястото на събитието, а за другите медии, инфото е добре дошло от пресцентъра на партията 😉 Срещата се проведе в Интер Експо Център – София. Местата за журналистите бяха на последният ред в залата. Там се подредиха най – гледаните национални медии. Топ Преса, обаче не се задоволи с това отредено място, за това ви показваме тази снимка, която доказва професионализма на колегите.

На снимката се вижда как Зам.-председателят на редакционният съвет на Топ Преса Методи Байрактарски седи до Татяна Дончева и не изпуска нищо от поглед.

Dvijenie-21

Партийният форум беше уважен от над 450 делегати и гости. Сред официалните гости бяха посланика на Франция Ксавие Лапер дьо Кабан, представители на посолствата на САЩ, Великобритания, генералният почетен консул на Кралство Швеция Йоран Свенсон, председателят на БСП Михаил Миков, зам.-председателя на БСП Бойко Великов, зам.-председателят на ДСБ о.з. ген. Атанас Атанасов, лидерът на Национална партия “Свобода и достойнство“ Корман Исмаилов, лидерът на „Глас народен“ Светослав Витков, представители на партия ДЕОС, на ПП „Обединени земеделци“, на ПП „Българска социалдемокрация“, на ЗС „Александър Стамболийски“.

Albina_Aneva-3Албина Анева – Томова отново бе избрана за член на Изпълнителното бюро на партията, двамата с Георги Корчев са членове на НИС, а Георги Батев бе избран за Председател на Контролната комисия!

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Albina_Aneva

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене