Импресарио Иванов: Хасан и Ибрахим стартират националното си турне от Благоевград!

На 10 май 2016 г. в зала “Яворов” Хасан и Ибрахим ще изнесат голям концерт, пред благоевградската публика. Официален медиен партньор на събитието е ТОП ПРЕСА!

 Г-н Иванов, срещаме се отново с вас. Този път поводът е гостуването на Хасан и Ибрахим. разкажете нещо повече…

– Събитието е поредното обещано от нашата фирма “Иванов Мюзик” и поредното събитие на които ви каня да бъдете медиини партньори. След спектакъла на Стоянка Мутафова, аз обещах, че ще стане традиция в Благоевград да се канят известни личности. На 10 май 2016 г. в зала “Яворов” Хасан и Ибрахим ще изнесат голям концерт пред благоевградската публика. Най-интересното е, че Благоевград е избран като начало на тяхното национално турне. Концерта ще е много интересен, защото те пристигат с целия бенд. Над 35 човека симфоничен оркестър.

 Разбрах, че е имало някакъв проблем с рояла, какво е станало?

– Не, точно. Проблема беше, че поради новата настилка в зала “Яворов” се опасяваха, рояла да не я повреди. Но, Благодарение на Община Благоевград и с тяхно съдействие, роялът ще бъде преместен без да повреди настилката.

 Отново няма да бъдат  допускани медии, защо?

– Мероприятията, които се извършват от моята фирма, единствената медия която ще присъства, това ще бъде Топ Преса. И още сега искам да заявя, че никакви други медии, няма да бъдат допускани да снимат и да отразяват събитието от датата и часът на същото. Това не означава, че не могат да си закупят билети, напротив ще се радвам да присъстват, като гости, но не и като медии. Искам да се знае ясно и категорично, че това събитие няма да бъде отразявано от други медии, без да уточнявам кои… поради ред съображения мои  и т.н.

Защо обиден ли си на благоевградските медии?

– Не, просто съм избрал най-добрата медия, това е… и не считам, че за нужно да има пет медии да отразят едно събитие, като Топ Преса е абсолютно достатъчна да го отрази.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене