Местния печат

„Вяра“

Директорът на РДГ Мартин Ивaнов посече инж. Георги Джоргов от Сапарева баня като гл. горски инспектор, служители: Уволнението не е ли заради разкриването на незаконно отрязани 175 куб.м дървесина в Говедарци?

Инж. Георги Джоргов от Сапарева баня е съкратен от длъжността главен горски инспектор към Регионална дирекция по горите. Той е отговарял за териториален отдел „Костенец-Самоков“.В горските среди се коментира и хората се питат дали съкращението му не е заради разкритието на 175 куб.м немаркирани бели бора незаконна сеч в Рила.

Синът на бивш полицай – Димитър Димитров от Джерман, остави 17-год. сираче след самоубийство, съселяни: Страдаше от психично разстройство

39-годишният Димитър Димитров от дупнишкото село Джерман, който се самоуби, е страдал от психично разстройство. След фаталния изстрел Димитър починал на място.

На вниманието на шефа на полицията и на кмета Георгиев: Самоковец мастурбира в реката на парк „Лаго” пред жени и деца

Извратен мъж мастурбира ежедневно под моста на река Искър в Самоков пред смаяните погледи на жени и деца. За това сигнализираха в редакцията на в. „Вяра” възмутени читатели, които дори изпратиха и снимка на мъжа в сублимния за него момент. Те обясниха, че става въпрос за парк „Лаго” в Самоков, през който минава реката.

Осъдиха ексшефката на „Човешки ресурси” в община Бобов дол Красимира Чекмелезова за фалшива диплома

Районният съд в Дупница осъди бившата шефка на отдел „Човешки ресурси” в община Бобов дол Красимира Чекмелезова за представяне на фалшива диплома за висше образование, дала й възможност да заеме ръководния пост, съобщават от правораздавателното ведомство.

Лидерката на ЖГЕРБ Елена Ташкова стана  мл. експерт в ДФ „Земеделие“ – Благоевград, след като отпадна от конкурса за шеф заради липса на опит

Общинският ръководител на ЖГЕРБ-Благоевград Елена Ташкова стана младши експерт в областната дирекция на Държавен фонд „Земеделие“ в Благоевград. Назначението й е факт от вчера. Любопитното в случая е, че това е първото назначение на новата шефка на  Държавен фонд „Земеделие“ в Благоевград Светлана Сотирова.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене