ПМГ „Яне Сандански“ отново ще приема ученици след завършен IV, VII и VIII клас

Най-старото неврокопско училище обяви своята кампания за прием на ученици за учебната 2016/2017 година

Там ще могат отново да се обучават в една паралелка деца след завършен 5. клас, която се утвърди в училището и е неразделна част от неговия живот.

След 7. клас бъдещите ученици ще могат да избират между възможностите за бъдещо развитие 3 паралелки. Две от тях са с природоматематическа насоченост – едната с профилиращи предмети: информатика, математика, английски език и информационни технологии, а другата е с насоченост към биологията, химията, английския език и математиката. Третата пък обръща внимание към хуманитаристите, където е засилено обучението по български език и литература, история, английски език и география.

Бъдещите гимназисти, завършили 8. клас пък ще бъдат приемани също в 3 паралелки. Едната от тях е с природоматематически профил, където профилиращите предмети са: биология, химия, математика и втори чужд език. Другата е с технологична насоченост, където с повече часове ще се изучават информационни технологии, математика, информатика и втори чужд език. Третата е също утвърдена в традицията на ПМГ „Яне Сандански“ и е с хуманитарна насоченост, където учениците ще могат да са със засилено изучаване на български език и литература, история, география и втори чужд език.

Повече информация за приема може да намерите на: http://pmg-gd-bg.com/index.php

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене