Националният треньор Ивайло Петев отвърна на Наджи Шенсой

Селекционерът на България не остана длъжен на критиките на колегата си в „Пирин“(Благоевград)

Както е известно на скоро колоритният босненски специалист нападна старшията на „лъвовоет“ с аргументите, че Тони Тасев е бил турист за проверките с Португалия (1:0) и Македония (2:0). „Нека си гледа Пирин и да не се меси в националния отбор“, пък му отвърна младият специалист.

В същото време Ивайло Петев добави, че е доволен от Марселиньо, а нападателят на германския Щутгарт Борис Ташчи има големи шансове да играе за България. „Марсело оправда доверието. Възможно е да има още чужденци, но може и да няма. Ташчи има документален проблем и ако бъде оправен, ще го наблюдавам. Но е с голям шанс да бъде повикан за турнира в Япония. Александър Барт няма български паспорт все още. Чух доста имена, обърнахме го на сергия“, ядосва се бившият футболист на „Лудогорец“.

Българският селекционер не скри недоумението си от голмайстора на сръбския гранд „Партизан“ Валери Божинов. „Не съм очаквал точно Валери да ме критикува. Най-малко Божинов от всички, които съм викал, има право да го прави. Аз решавам на кого да разчитам. Не съм затворил вратата на никого, но ако той сам си я затворил, това си е за негова сметка“, коментира Ивайло Петев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене