ВИДЕО: Бивш играч на „Пирин“(Гоце Делчев) замесен в екшън с участието на футболист-порноактьор

Със съдействието на PlovdivDerby.com публикуваме кадри от коридата на скандалния мач „Борислав“(Първомай) – „Евроколеж“(Пловдив), в който бе замесен и игралият за неврокопчани Серафим Михайлов

След като се изговори много по този мач и всеки изрази позиция, каза своята гледна точка, сега е ред на най-безпристрастната – видеокамерата. На нея се вижда, че нито има нещо европейско, както навява името на единия от съперниците, нито нещо цивилизовано, а една доста позната родна картинка, характерна повече за мачове от най-ниското ниво на родния футбол, но не само в пловдивско, а и в югозападния регион. Явно обаче „има какво да се учи“ от челния опит от филибелийско. До момента има много разкази на очевидци, много доклади на длъжностни лица, но малко такива случа „на живо“ да предадат, дето се вика „атмосферата“, която видимо е с мирис на тестостерон, лошо възпитание и естествено … на екшън.

Записът излезе наяве, след като предоставен от домакините на двубоя в лицето на члена на управителния съвет на първомайци Костадин Момчилов, който бе доблестен да съобщи пред колегите, че в откъса, който изпраща липсва първия момент от скандала, в който футболистът на „Борислав“(Първомай) удря шамар на играча на пловдивчани Николай Бончев, след което вторият не му остава длъжен и се нахвърля с юмруци върху играча на домакините. Последва мелле, което сами ще се убедите, колко зрелищно бе, а някои показват сериозни заложби в бойните спортове, не само във футбола. В резултат на събитията на терена играч порнозвездата на „Евроколеж“ завърши двубоя със счупена ръка.

За разкош всичко, което се разиграва в 85-та мин. на срещата протича с участието на около 150 фена от трибуните, които 15 мин. заедно с останалите участници в баталията едва е смогнато да бъдат овладени от охраната и други длъжносни лица.

Шефовете на клуба му пък обявиха ще внесат днес в Зоналния съвет на БФС във Велико Търново кърваво писмо. С него те се жалват от съдийството и обстановката при победата 2:1 над „Порислав“ в Първомай. Срещата била белязана от слабите изяви на рефера Владимир Недялков, побой, пет червени картона, както и мятане на камъни и кебапчета по гостите. В екшъните се изявил и един от шефовете на „Борислав“ Илия Ганчев, който ударил в гърба на директора на пловдивчани Григор Иванов.
Най-грозните сцени обаче се развили в 85-ата мин. „Ритаха го по-главата и тялото. Ръката му е счупена на две места. Проблемът е, че преди срещата ни обещаваха пари и банкет, за да им дадем мача“, заяви Григор Иванов. Явно кюфтетата за обещания банкет обаче все пак са стигнали до играчите на пловдивчани, след като влезли като бойно оръжие в арсенала на първомайци, които ги намесили заедно с камъни и други подръчни средства, с които замеряли съперникови играчи

Предупреждаваме Ви, кадрите са изключително грозни!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене