Скандал: РИО – Благоевград се опитва да потули скандал в училището в село Лъжница! (Уникални снимки)

Ученици трошат и съсипват училищния инвентар – има и запис, но ръководство и РИО мълчат! Докога все така ще я караме, пита ТОП ПРЕСА?Симеон ВАЛЕНТИНОВ

Преди дни най-четеният сайт в Югозападна България – www.toppresa.com – пусна скандално видео за начина, по който преминава денят на ученици от училището в село Лъжница. В него ние и над 5000 наши читатели в интернет станахме свидетели на безхаберието и липсата на възпитание у някои деца, които чупеха всичко, което бе пред очите им. Видеото бе свалено от интернет, но в нас от Топ Преса останаха потресаващите кадри, които ви представяме днес. Вижда се арогантното отношение към училищния инвентар, към държавната собственост… Кой е виновен за това?
Според нас най-малка вина имат децата. Вината е в РИО – Благоевград, защото вече почти седмица никой не е взел отношение по темата, а ние от Топ Преса настояваме всеки виновник да си понесе последствията. Къде е директорът, педагогическия съвет, който би трябвало да отговаря за това деяние на децата? Къде са родителите на тези деца и какво е тяхното мнение по случая? Защо се опитвате да потулите скандала!? Не е редно и няма да бъде така, както вие желаете. При нас всяко чудо не е за два дена и ще ви го докажем! Ако не се вземат спешни мерки и да получим и ние, и обществото обяснения по темата, ще отнесем въпроса до Министерството на образованието и лично до министъра. Ще искаме и мнението на прокуратурата, защото ако възпитаваме така децата си – да чупят държавното имущество, какво ще остане след години от тази държава? Изобщо ще я има ли?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене