Преглед на местния печат

„Вяра“

Безработният Йордан Шуманов от Самоков: Емилиян и Йосиф Крамарски ме обезобразиха за неплатен дълг от 200 лв. към майка им, още 2-ма ме ритаха в кръста

28-годишният Йордан Шуманов от Самоков е бил пребит зверски от двама братя, оплака се пред „Вяра” потърпевшият. До инцидента се стигна, след като 2 групи си организирали събиране в бар-клуб в кв. „Самоково“.

 

Фолклорният ансамбъл “Бобов дол” от конкурса „Орфееви таланти” в Калофер, Виктория Добрева от Сапарева баня завоюва злато със словесен фолклор

Талантите от Фолклорния ансамбъл “Бобов дол” при читалище „Миньор-2006” в Бобов дол и техните ръководители спечелиха куп престижни награди на Националния младежки фолклорен конкурс „Орфееви таланти”, провел се в Калофер в края на миналата седмица. От града на Ботев самодейците донесоха 29 индивидуални и 14 групови награди при 43 излизания на сцената, 31 от които за солови изяви.

 

Министър Танева сви щат в земеделската служба в Сапарева баня, изпадна Христина Димитрова

Службата по земеделие и гори в Сапарева баня преминава към Общинската служба по земеделие и гори в Дупница. Реорганизацията се извършва с решение на земеделското министерство. Резултат от нея е съкращение на една от тримата служители – Христина Тодорова.

 

20 джипита скочиха срещу здравната реформа и пръстовите отпечатъци в Кюстендил, не казаха и „гък” за главата на Москов

20 общопрактикуващи лекари от Кюстендил излязоха на протест срещу здравната реформа. Те не са съгласни с новия служебен рамков договор, както и с пръстовия отпечатък, но въпреки че недоволстваха срещу негови идеи, нямаха смелост да поискат открито оставката на министър Москов.

 

Учителят по музика Димитър Чолев оглави МГЕРБ в Петрич, за първи път избраха зам.-председател

26-годишният учител по музика Димитър Чолев от Петрич е новият председател на МГЕРБ в южната община. Той бе избран с пълно мнозинство по време на отчетно-изборно събрание. Димитър Чолев заема мястото на досегашната председателка Зорница Якова, която пък се влива като редови член в ЖГЕРБ.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене