СКАНДАЛНО ВИДЕО! Възрастна жена от Гоце Делчев се жалва пред Топ Преса, че е жертва на тормоз от съседи! Къде е истината? Вижте тук!

Възрастната Зорка Сириджанова, живуща на ул. Дунав, бл. 16, дойде в офиса на Топ Преса, за да потърси помощ. Проблемът й е, че хората, които живеят около нейния апартамент не я оставят на мира – постоянно и пречат да спи, да бъде спокойна, като по нейните думи по цели нощи тропат по нейните стени. Ние разбира се, откликнахме на повиквателната й и я посетихме в апартамента и. Какво сподели тя пред нашата камера може да видите във видеото!

ВНИМАНИЕ!!! Целият екип на Топ Преса осъзнава, че в това видео има доста, меко казано, смущаващи неща. Осъзнаваме също така, че героинята ни на моменти изглежда неадекватно. Но като отговорна медия, за пореден път доказваме, че реагираме на всеки сигнал. От излъченото може да се извлече едно – на улица „Дунав“ в град Гоце Делчев в дома на Зорка Сириджанова има проблем. Естеството и решението му оставяме на компетентните институция. Те са за това, но явно за пореден път медиите ще им свършим предварителната работа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене