Готвач в Банско е щастливецът, спечелил джакпота от 6 млн.лв.

Щастливецът, спечелил 5 969 029,90 лева от джакпота за „6 от 49“ в тираж №22 на БСТ на 20 март, е готвач от Пловдив. Това призна самият Петко Семерджиев при тегленето на 24-я тираж по БНТ1.

„На 31 години съм, от Пловдив, работя в Банско като готвач през зимния сезон, разказа първият тото милионер за 2016-а година и 85-и поред в историята на тотото. – Играя с едни и същи числа, част от тях ми носят късмет, други са случайни, но винаги с абонаментен фиш. Пускам фишове за Спорт тото от 7-8 години, но не бях печелил нещо досега. Научих новината късно вечерта в Банско и чувството беше неописуемо. Още не съм решил какво ще правя с парите. Толкова бях шокиран, че отложих с няколко дни представянето си.“

Петко Семерджиев призна още, че семейството му в Пловдив е от 7 души – баща, майка, сестра, зет, малка племенница, дядо и той самият. Според него е възможно и да инвестира печалбата във верига ресторанти, където да разгърне изцяло таланта си на готвач.

Новият тото милионер изтегли фиша на друг късметлия в студиото на Българския спортен тотализатор – новият собственик на лекия автомобил „Форд“ от „Втори ТОТО шанс“. Това е притежателят на квитанция с №994854775 от залог в Сливен.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене