Днес ще бъде облачно и дъждовно

Днес над страната ще има значителна облачност и на много места ще превали дъжд, в планинските райони – сняг. Максималните температури ще бъдат между 8° и 13°. Привечер от северозапад ще започне процес на разкъсване и намаляване на облачността.

Атмосферното налягане е близко до средното за март и няма да се променя съществено.

За Гоце Делчев максималната температура днес ще е 10°, а минималната 3°,

Благоевград 10°/,

Банско 8°/,

Разлог /4°,

Дупница 10°/,

Кюстендил 9°/1°,

Перник 9°/2°,

Сандански 10°/,

Петрич 10°/

Над Черноморието ще има значителна облачност, но само на отделни места ще превали слаб дъжд. Максимални температури и на въздуха 9 -10 градуса. Температура на морската вода ще бъде около 9 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще има значителна облачност и ще превалява слаб сняг. Билата честа ще са в мъгла. Ще духа слаб вятър от север-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра – около 3 градуса, на 2000 метра – около минус 5 градуса.

В началото на новата седмица ще има разкъсана облачност, предимно значителна във вторник, но само на отделни места ще превали слаб дъжд. Вятърът ще е за кратко от югозапад, по-късно през деня във вторник – от запад- северозапад. В понеделник сутрешните температури ще са около нулата, а дневните ще достигнат 11 – 16 градуса, във вторник – с 2-3 градуса по-високи.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене