Случи се не само в „Пирин“(Гоце Делчев)

След като неврокопчани бяха напуснати преди дни от Илия Тафров и Костадин Янев, сякаш, за да не останат по назад и в „Беласица“ трябваше да се разделят със свои състезатели

Даже в Петрич надминаха в този аспект колегите си в Гоце Делчев, след като бяха напуснати от трима.

Първият от тях е вратарят Кирил Георгиев, който реши да спре своята футболна кариера, за да се отдаде на науката като редовен студент в СУ „Климент Охридски“. Следващият е Димитър Бояджиев, който по същата причина окачи бутоните на пирона. Той пък няма да пътува повече и ще се установи в Благоевград, където учи в ЮЗУ „НЙеофит Рилски“.

Ново предизвикателство предприе един от любимците на феновете в Петрич – Кирил Иванов. Футболистът претърпя тежка операция на коляното през миналата година и беше следен от близо от наставника на отбора Ангел Славков по време на възстановяването. Той бе окуражаван и от старши треньора Ангел Славков, който успя да му вдъхне кураж и да заиграе в последните мачове за първенството. И когато всички вече виждаха засилване на нападателната мощ на отбора, Иванов попари и треньора, и колегите си, като заяви че заминава за Испания. Това вече е факт и той се присъедини към семейството си, което е на работа там.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене