ВИДЕО: Валери Сарандев – преизбран за председател на ОбС на БСП Гоце Делчев

Валери Сарандев е новият-стар председател на Общинския съвет на Българската социалистическа партия в Гоце Делчев. Преизбирането му стана на проведената вчера 44-та отчетно-изборна конференция на Общинската партийна организация на БСП Гоце Делчев. Конференцията започна със ставане на крака, изслушване на националния химн и едноминутно мълчание в памет на жертвите от атентата в Брюксел и починалите партийни членове в предходния мандат.

На конференцията бяха изслушани отчетите на членовете на висшестоящите органи на партията: на кмета на община Гоце Делчев и член на НС на БСП – Владимир Москов, на ръководителя на групата съветници от БСП в Общинския съвет – Димитър Балтаджиев, както и на председателя на контролната комисия. Приети бяха решения и конкретни мерки за укрепване и разширяване влиянието на Общинската партийна организация. На конференцията бяха номинирани и гоцеделчевските предложения за председател и членове на НС на БСП, както и за председател на общопартийната контролна комисия и нейните членове. На проведения избор за председател на ОбС на БСП Гоце Делчев, очаквано и с пълно единодушие, бе преизбран досегашният председател Валери Сарандев, който бе предложен от всички квартални клубове на общината.

Да уважат конференцията на съпартийците си снощи в Гоце Делчев бяха народните представители и членове на НС на БСП Корнелия Нинова и Кристиян Вигенин, областният председател на БСП – Юлиян Гошев, областният и общински председатели на ДПС  – Ведат Хюсеин и Сайди Чолак, заместник-кметът Саид Иброш, активисти на партии-партньори от НДСВ и АБВ, както и партийни лидери от четирите общини на бившата неврокопска околия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене