Илия Тафров и Костадин Янев няма да играят повече за „Пирин“(Гоце Делчев)

Тази новина бе потвърдена от ръководството на тима

Причините за напускането им са различни като е сигурно, че и двамата няма да се състезават повече за отбора, след като се завърнаха в него съвсем наскоро. Това обяснява и липсата на въпросните футболисти от последните два мача срещу „Миньор“(Перник) и „Сливнишки герой“.

костадин янев

Костадин Янев

Според информацията опитният Костадин Янев е уведомил ръководството, че желае да окачи обувките на пирона поради лични причини, които обаче е обявил само пред ръководството.

За Илия Тафров проблем се оказва служебната му ангажираност, която не му позволява да бъде да се състезава. Играчът, който вече е в редовете на родната пожарна и заради спецификата на своята работа не може да бъде пълноценен в подготовката си. Заради това също е дал да се разбере, че не иска да лъже доверието на клубната управа, след като се завърна, за да помогне на отбора.

Илия Тафров

Илия Тафров

Това гласи официалната версия за напускането на опитните футболисти като има и още една – неофициална. Според нея решението им не е случайно и липсата им съвпада с освобождаването на доскорошния наставник Димитър Крушовски. Според градската мълва двамата си тръгват солидарни с младия специалист, който изрази несъгласие с връщане на определени бойкотиращи играчи в тима и сам си тръгна.

Без тях неврокопчани спечелиха важни 3 т. срещу „Сливнишки герой“ тази сряда и заемат 14-о място с 21 точки и могат да бъдат спокойно за съдбата си просто защото ще изпада само един отбор, а на дъното е „Балкан“(Варвара) с 10.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене