Бившият треньор на Банско ще бъде наставник на Атанас Фиданин в „Локомотив“(Горна Оряховица)

Доскорошният наставник на „козлите“ бе обявен като ново лице в отбора и ще дебютира в следващия кръг на „Б“ група срещу лидера „Дунав“(Русе)

тодор кючуков

Тодор Кючуков

Това се случи, след като бяха приети всички негови условия, включително и относно помощниците му. Заедно със себе си бившият футболист на ЦСКА взема целия си екип, с който работеше до есента в зимния курорт – Тодор Кючуков и Константин Мирчев, което бе едно от основните му изисквания.

константин мирчев

Константин Мирчев

Пристигането на триото авери на Димитър Бербатов бе продиктувано от решението на горнооряховското ръководство да освободи досегашния наставник Сашо Ангелов след домакинската издънка срещу „Добруджа“ в последния 21 кръг. Мачът завърши 1:1, с което „железничарите“ се отдалечиха на 4 т. от втория в класирането Поморие и поставиха под въпрос участието в бараж и амбицията за завръщане в „А“ група.

Ако успеят да спечели нещо при гостуването на „Дунав“ Александър Томаш и компания ще могат да увеличат шансовете си за удължаване на своя договор с още една година, каквато опция има в техния новоподписан контракт с „Локомотив“(Горна Оряховица). Освен това ще могат да се надяват на амбицията си да дебютират в „А“ група, каквото е желанието им от доста време. Както е известно те натрупаха опит с Банско, където започна треньорската кариера на триото Томаш-Кючуков-Мирчев и все нещо не достигаше те да вкарат тима в елита, а сега ще имат реалната възможност да сторят това.

Дебютът на новия треньорски екип на третия в „Б“ група ще бъде още тази събота, когато техните питомци излизат за контрола срещу „адашите“ от Пловдив.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене