Само в Топ Преса: Какво разплака Манчестър Левиджов – Юнайтед в Банско?

Манчестър ЮнайтедБългаринът Марин Здравков Левиджов от Свищов, който промени законно името си на Манчестър Левиджов-Юнайтед след 6-годишна борба в съда, доби известност в Англия след материал на ежедневника Sun.

След като научи, че нашенецът нямал пари за второ посещение на клубния стадион „Олд Трафорд“ след това през 2009 година, Sun подари на големия фен транспорт до Англия, развеждане из стадиона, както и билет за мача на „червените дяволи“ срещу Съндърланд, завършил 1:1. След това преживяване големият фен заяви, че никога няма да забрави жеста на английския ежедневник.

MUNНареченият от английските медии „господин Манчестър Юнайтед“ разкри, че си е татуирал емблемата на отбора, с надписа „Име“ на български и на английски от двете страни, защото българските власти не му позволили да използва фамилията Юнайтед в личните си документи.

„Когато някой ме попита за моето име, му посочвам челото си и се усмихвам. Татуировката е моята лична карта. Хората не ме гледат странно, а с уважение. Така изпъквам и доказвам лоялността си към Манчестър Юнайтед,“ заяви известният преди като Марин Здравков Левиджов от Свищов.

Той разкри и своите любимци от играчите на „червените дяволи“, както и мнението си за голмайстор номер 1 на националния ни отбор Димитър Бербатов.

„Моят любим играч е Дейвид Бекъм, а от сегашните е Робин ван Перси. Би трябвало да кажа Димитър Бербатов, защото ми е сънародник, но той просто не беше достатъчно класен за отбора.“

Интервю с г-н Юнайтед, четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене