Народният представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева откри в Благоевград шахматен турнир за пенсионери

Народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията в Благоевград Даниела Савеклиева откри шахматния турнир, организиран от общинското сдружение на Съюза на пенсионерите.

Savekl„Провеждането на турнира тази година стана благодарение на подкрепата на депутат Даниела Савеклиева. Тя е човек, който винаги се отзовава, когато имаме нужда от помощ. Даниела Савеклиева е нашият най-голям приятел, тя винаги е насреща, когато имаме нужда от помощ. С радост ще обявя, че шахматният турнир по случай настъпването на пролетта ще се превърне в ежегоден отново с помощта на народния представител от политическа партия ГЕРБ”, каза при откринавето на състезанието Павлина Теова, председател на общинското сдружение на Съюза на пенсионерите и директор на турнира.

„За мен винаги е удоволствие и чест да бъда ваш гост. Пожелавам на участниците успех и нека най-добрият да спечели”, каза Даниела Савеклиева.

В тазгодишното издание се включиха 18 участници, а съдия на турнира е Георги Чепандов. Състезанието ще продължи два дни, като за първите пет места са осигурени парични награди, обявиха организаторите от Пенсионерски клуб „Еленово”.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене