Нова формация на хоризонта днес: Муса Палев, Минка Капитанова, зам. кметове на Белица, Гърмен, бивши депутати учредяват „Сдружение на независимите“

Бившият областен управител Муса Палев, кметът на Гърмен Минка Капитанова, кметове, съветници, бивши депутати от цялата страна учредяват днес в Исперих „Сдружение на независимите“, научи struma.com.

В сдружението влизат още Гюней Сефер, независимият депутат от Исперих Гюнай Хюсмен, и още стотици политици претендиращи за независимост. Сдружението ще се учреди днес в Исперих, където вече са Муса Палев и Минка Капитанова.

По всяка вероятност те се влязат и в управителното тяло на новото сдружение. Целта му не е политическа, а е сдружение, в което ще влязат политици с единственото намерение да си помагат, казаха учредители.

Припомняме, че Муса Палев и Гюнай Хюсмен бяха изключени от ДПС, но не се предадоха и подадоха на натиска на своите, не предадоха избирателите си, които ги изстреляха в парламента и продължиха да работят като независими депутати. Ще съобщим подробности около днешното учредително събрание.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене