МГЕРБ в Благоевградска област започна отчетно-изборните събрания

Mgerb-2Младежи ГЕРБ в Благоевградска област започнаха отчетно-изборните събрания в 14-те общински организации в областта. Първи номинираха своите ръководства младежите в Разлог и Сандански, на събранията присъстваха областният координатор на съсловната организация Венцислав Хросинков и областният организационен секретар Ана Вангелова.

На проведеното събрание в Разлог за общински ръководител единодушно бе преизбрана Маргарита Захариева, за секретар също бе издигната само една номинация – на Денислава Цеклеова от село Бачево. Гости на събранието бяха общинският ръководител на партията д-р Мария Копанарова и Петър Попов, член на общинското ръководство. Д-р Копанарова благодари на младежите за интересните събития, които са организирали и за активната работа по време на изборите.

В Сандански за ръководител на МГЕРБ бе номинирана Ирен Арнаудоваq за секретар – Радослав Йорданов. Гост на събранието бе общинският ръководител на партията Кирил Котев, който заяви за пореден път, че младежката структура имат в негово лице съмишленик и поддръжник.

„До края на месец април ще проведем събрания на младежките организации и в останалите общини, след което ръководствата трябва да бъдат утвърдени от Изпълнителната комисия на ГЕРБ”, коментира областният координатор на МГЕРБ Венцислав Хросинков.

Mgerb-3

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене