Порочният кръг около Муса Палев и корумпираните горски пуснаха поредният компромат срещу кмета на Белица Радослав Ревански

От вчера жалки пасквили с несъществуващи медии или иначе казано обикновени сайтове  тиражират в публичното пространство, че някакви вековни дървета са били орязани в Белица по заповед на кмета с цел да го очернят и да го превърнат в откровен престъпник. Топ Преса както винаги направи проверка и установи фактите по случая. Оказа се, че въпросните дървета , за които се жалват местните журналисти срещу скромно възнаграждение, са отрязани по препоръка и след експертно решение и имало нужда от отстраняването им. На тяхно място  ще бъдат засадени нови.

Жителите на град Белица приемат това за нормално и подкрепят кмета. Интересното в случая, е че  тази новина излиза от кръгове близки  до бившето управление, корумпираната династия Палеви и корумпирани горски, които съсипаха унищожиха гората на Белица. Странно защо не се жалват за стотиците откраднати кубици дървен материал, а се жалват за няколко дървета, които така или иначе трябвало да бъдат отрязани. Свързахме се с кмета Радослав Ревански, който заяви че не иска да пада на нивото на махленски клюки.

Според нас от Топ Преса, зад платените пасквили  целящи единствено да омаскарят  Ревански, стои династията Палевии техният кръг, чиито схеми бяха разбити на пух и прах и които жителите на Белица изхвърлиха на политическото бунище.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене