САМО В ТОП ПРЕСА!!! Университетски зимни игри Боровец 2016 събраха студенти от 22 висши учебни заведения

Старт на тазгодишната национална бяла Универсиада дадоха Асен Марков – зам.-министър на младежта и спорта, доц. Златко Джуров – председател на Асоциацията за студентски спорт „Академик“, Яна Вангелова – председател на НПСС и Василия Константинова – изп. директор на „Бороспорт“ АД. 3 дни най-старият ни зимен спортен център бе домакин на състезания в шест дисциплини: ски бягане, сноуборд, ски алпийски дисциплини, бърза шейна, ски рали и щафета.

Озвучаването на грандиозното събитие бе поверено на Импресарио Иванов, който не спира да върви напред и нагоре. Доказа го за пореден път със страхотна музикална програма.

Ето какво сподели той специално за Топ Преса: “Студеното време влияе зле на техниката, но аз отдавна работя с най- качествените озвучителни системи на пазара. Не правя компромиси, когато влагам в бъдещето, нямаше никакви проблеми и този път. Бързам да се прибера, за да почивам, защото утре ангажиментите продължават”. Импресарио Иванов успя да се щракне с медал и купа в ръка, преди те да бъдат връчени на победителите.

На събитието присъства и Министърът на образованието и науката Меглена Кунева. Комплексен шампион стана Технически Университет – София

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене