Срам и резил: Пайнерките сестри Филатови си избират очила за 10 лева

Народните певици Мария и Магдалена Филатови си избират очила за 10 лева от сергия в центъра на Благоевград.
Новоизлюпените чалга изпълнителки, за разлика от колежките си, не разглеждат скъпите маркови очила, а пробват от най-евтините. Рядко може да се видят поп-фолк певици с очила за 10 лева, обикновено цайсите им струват най-малко хилядарка.
Близначките не можаха да си изберат очила, въпреки че дълго се оглеждаха и преценяваха дали им отиват. Явно не са попаднали на подходящите за тяхното лице, но пътьом продължиха да коментират изпробваните модели.
Сестри Филатови рязко смениха стила на музиката, която изпълняват. Те направиха своя попфолк дебют и вече е готово второто им парче в този жанр.
Чалга изпълнителките определено вземат по-големи хонорари и може би това е накарало народните певици Мария и Магдалена Филатови да се насочат към този жанр.
Мария и Магдалена Филатови са родени в Благоевград. Пеят от 8-годишна възраст. Още от малки обичат народните песни и ги изпълняват на типичния за пиринския край двуглас. Първият им самостоятелен албум „Залюбих мамо“ е издаден през 1999 г. Албумът е търсен и за кратко време става популярен сред почитателите на фолклорната музика.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене