Топ Преса пита: Преговоря ли Муса Палев да оглави партията на Лютви Местан в пиринско?

Понеже все сме обвинявани във всички журналистически грехове, решихме да отправим официално питане към господин „никой“ в парламента – Муса Палев.  Вместо да лансираме версията и политическите слухове и после да бъдем плюти от комерсиалните моралистки в бранша, ние от Топ Преса заявяваме, че при нас постъпи информация, че изгонения позорно от ДПС – Муса Палев „сам плаши гаргите“, че ще оглави партията на Лютви Местан в Пиринско, ако от ДПС не дойдат у тях с „чотра“ и не го върнат на бял кон.

„В никакъв случай не се чувствам „политически труп“, имам още много какво да дам на политиката и това, че ДПС ме неще не означава, че ще се сломя“, казвал Палев .

Нищо чудно е и сам да е пуснал слуха и сега да го оправдае с надеждата някой да го забележи и да му каже ела си при нас, сгрешихме. Едва ли… Кога г – н Палев вие решихте да излезете и да обявите официално, че заставате зад г – н Доган. Не мислите ли, че едно такова официално изявление щеше да промени статуквото. Хайде, нали сте политик, мислете политически! Неможе винаги някоя медия да ви прави постоянен пиар, за да трупате точки. Дойде време разделно и време, в което да отговаряте на неудобните въпроси!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене