Трима футболисти във „Вихрен“ под въпрос за неделя

Стойко Найденов ще се надява на чудо и някой от тях да се възстанови за мача срещу „Чико“(Бяга)

Стойко Найденов - старши треньор на "Вихрен"(Сандански)

Стойко Найденов – старши треньор на „Вихрен“(Сандански)

Става дума за Емил Тренков, Димитър Владимиров и Венцислав Стоянов, които не водеха тренировки с останалите от своя отбор от началото на седмицата.  Тренков и Владимиров са контузени, а Стоянов се подготвя за операция от херния, което автоматично го вади поне за 40-50 дни от сметките на старши треньора.

При това положение в заниманията на своя отбор на техните места се очертаха да се заемат от Петър Дънгов, Милен Стоев и Божин Божинов, които тренираха именно на същите позиции.

В същото време от отбора опровергаха всякакви финансови спекулации за забавени плащания и дадоха да се разбере, че всички възнаграждения – заплати и премии – са изплатени от ръководството и на наличните здрави футболисти не остава нищо друго освен да дадат всичко от себе си и да запишат победа срещу „Чико”. За това старши треньорът Стойко Найденов ще трябва да намери правилния начин как да подходи за спечелването на трите точки, макар и като гости. Целта, която рпеследва „Вихрен“ е да класира сред първите шест в таблицата на Югозападната „В“ група.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене