Тудор: Бербатов е сред най-добрите, но понякога не е лесен

Уволненият треньор на ПАОК Игор Тудор за първи път проговори за отношенията си с голямата звезда на тима Димитър Бербатов.

„Уважавам Бербатов като футболист и той определено е един от най-добрите на поста си в последните 15-20 години. Чувствам, че той е добър човек, с когото обаче понякога не се работи лесно”, заяви с усмивка Тудор.

„Имаше доста лъжи за отношенията ни, които бяха разпространени от медии, които се опитваха да действат като треньори в ПАОК. Истината е, че Бербатов раздвижи нещата в отбора в една или друга посока”, допълни специалистът пред Sportdog.gr.

Единственото изречение, което хърватинът е изпуснал донякъде срещу Бербо, е: „През сезона Бербатов внесе доста смут в отбора”.

След отстраняването на Тудор страдащият преди това ПАОК би с лекота 3:0 като гост, а новият треньор Владимир Ивич показва коренно различно отношение към възстановяващия се от контузия Бербатов. Според гръцките медии Ивич е постоянно около българина, на когото разчита за успех в бъдещите плейофи за второто място, даващо квота за Шампионската лига.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене