Костадин Хазуров чете за треньор. Обменя лекции със съотборника си в ЦСКА Борис Галчев

Това стана ясно, след като бдителни студенти в НСА са забелязали неврокопския нападател и родения в Добринище халф „да се шетат“ из етажите на учебното заведение

борис галчев

Дуетът от пиринския край в червено съвсем чинно е пояснил, че те не са просто на разходка, а са се записали да следват в Треньорския факултет, което е и причината за появата им във висшето училище.

За тях това едва ли ще бъде проблем, поне що се отнася до набавянето на учебни материали, след като вече петима футболисти на „армейците“ се готвят за наставници. Става дума за Божидар Чорбаджийски (20 г.), Васил По­пов (20 г.) и игралия преди време в „Пирин“(Гоце Делчев) Милен Кикарин (23 г.). Отделно от тях вратарят ветеран Стоян Колев (40 г.) съ­що има треньорски права, ка­то той бе наставник на вратарите в тима през миналата пролет. Сега обаче тази позиция заема Ивайло Петров-Пифа, който е част от щаба на старши треньора Христо Янев. Самият Янев в момента следва в НСА, но той учи за най-престижния лиценз – УЕФА „Про“, който ще му позволи да води отбори в „А“ група. В сравнение с него петимата играчи, които учат, засега са на доста по-ниско ниво.

Освен съотборниците и треньорите им Костадин Хазуров и Борис Галчев могат да използват услугите и на верни фенове на ЦСКА, които студентстват в НСА и които са готови без много покани да направят всичко, което двама от любимците им поискат да бъде доставено като материали за четене.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене