Местния печат

„Вяра“

Трагедия в Дупница! Майката на бившия зам.-кмет Велизар Аспарухов се задуши при пожар, пламнал от телевизора

Възрастна жена от Дупница загуби живота си при пожар вчера. 84-годишната Василка Станимирова се задушила от пушека, след като пламнал телевизорът в апартамента й в жк „Дупница”.

Директно от студентските скамейки: 3 млади докторки – Хава Орцева от Якоруда, Фатиме Ролева и Мюлбера Мустафова от Гоце Делчев, започнаха работа в АГО-Благоевград

Три млади докторки започнаха работа в Акушеро-гинекологичното отделение на благоевградската болница. Това са д-р Хава Орцева от Якоруда и д-р Фатиме Ролева и д-р Мюлбера Мустафова от Гоце Делчев.

Александър Богомилов от Кюстендил предава желязо за годежен пръстен на 15-год. Анелия, издаде: Хвърлих й око още като дете

32-годишният Александър Богомилов от Кюстендил се е хванал здраво в ръце да изкара пари за годежен пръстен на момичето, в което е влюбен.

Експерти в РИО – Благоевград установиха: Директорът на СОУ – Сатовча, Милко Сиркьов е допуснал нарушение, похарчил 360 лв. от бюджета на училището, докато е в болничен

Директорът на СОУ – Сатовча, Милко Сиркьов е извършил нарушение, като по време на болнични е похарчил 360 лв. от бюджета на училището за участие в обучителен семинар. Това установиха експерти от РИО – Благоевград, които направиха проверка в училището по сигнал на учители.

Изведоха с белезници Васил Чебурашката и Ирена Димитрова от БМВ при акция срещу проституцията в Благоевград

Ирена Димитрова и криминалнопроявеният Васил Чебурашката паднаха като мишки в капан, заложен срещу тях от полицейски служители в Благоевград. Те бяха арестувани около 14 часа вчера на входа на Благоевград след успешна акция на криминалистите в града срещу проституцията и наркоразпространението в региона.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене