ВЪВ ФЕРМАТА НА БРАТЯТА РАДОСЛАВ И КОСТАДИН ТОДЕВИ ОТ БАНСКО СА ПРОВЕЖДАНИ НЕЗАКОННИТЕ БОЕВЕ МЕЖДУ КУЧЕТА ВЧЕРА СУТРИНТА

Обискирана е фермата на братята Радослав и Костадин Тодеви заради сигнал за незаконни боеве между кучета. На място са и представители на фондация „Четири лапи“, лекар на фондацията в момента преглежда животните, които са открити при обиските.

Спипани са и хора, пристигнали от цяла България за организираните боеве. Много от тях са задържани за разпити.

Десетки автомобили бяха обискирани при акцията, която полицията проведе в Банско по сигнал за незаконни борби с кучета, което по рано днес Pirinsko.com първи ви съобщи. Рано тази сутрин полицията в курортния град получила сигнал, че се провежда незаконна битка между породисти кучета, намираща между Банско и село Баня. Веднага на място се отзовали служители на реда, които спряли незаконното деяние и по нареждане на прокуратурата,  започнала разпити на всички лица взели участие.

Проверяват се и колите на зрители и собственици на кучета, дошли от цялата страна да наблюдават свирепата и жестока битка между кучета.

 

Във фермата на братята Радослав и Костадин Тодеви от Банско са провеждани незаконните боеве между кучета тази сутрин снимка 1Във фермата на братята Радослав и Костадин Тодеви от Банско са провеждани незаконните боеве между кучета тази сутрин снимка 2

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене