Родената в Хаджидимово Евдокия Попадинова остава в Англия

Бившата състезателка на благоевградския „ФК Спортика“ се уреди с подписа нов договор на Албиона и ще играе за „London bees“. Така сложи край на спекулациите, че ще заиграе в Испания или Германия

Клубът от столицата на Англия се подвизава във втора женска дивизия и е съставен главно от по-млади момичета, като цел номер едно е влизане във висшата лига. Като част от реализацията на тази цел е привличането на хаджидимовката в своя състав, след като изкара задължителните проби. Тя ще има възможност да дебютира официално на 23 март, когато започва първенството с домакинство на „Watford Football Club“. Българката ще играе за новия си клуб до края на шампионата, когато ще предстоят нови преговори. Иначе тя вече има и една изиграна контролна среща срещу отбора на „Millwall F. C. „, като се отличи с един гол и с две голови асистенции.

През лятото на 2015 година, талантливата футболистка сключи първия си договор с отбора от висшата лига – „Bristol Academy“, където изигра и втория полусезон. Там обаче се стигна до изпадане във втория ешелон и от управата предложиха нов контракт на Евдокия Попадинова, но с по-неизгодни условия, което доведе до отказ на нашето момиче да облича отново екипа на отбора от пристанищния град. Впоследствие близки до нея дадоха да се разбере, че отборът на „London bees“ е предложил далеч най-добрите условия в сравнение с останалите конкуренти за подписа и. След като се уреди в Англия, хаджидимовката постигна своя мечта – да продължи да играе на Албиона, след като отказа оферти от Германия и Испания.

Бившата състезателка на ФК „Спортика“ сподели, че е била приета много добре от новия си клуб, като разчитат тя да бъде новото острие в атака.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене