Потребители от 26 държави са гледали срещата за Банско

Обществената дискусия, организирана от министъра на околната среда и водите Ивелина Василева за управлението на ски-зоната в Банско, е била гледана на 7 март онлайн от 2087 IP-адреса от 26 държави, а на запис от сайта на МОСВ – от 522 уникални посетители.

1931 е броят на уникалните посетители от IP-адреси в България на база астрономически час, а презарежданията са били 6565.

От Великобритания са отчетени 30 уникални посещения и 87 презареждания, от Франция 21 и 125 презареждания, от Германия 24 и 221 презареждания.

Уникални посещения са регистрирани още от Дания, Обединените арабски емирства, Канада, Украйна, Австрия, Швеция, Естония, Норвегия, Испания, Холандия, Швейцария, Унгария, Румъния, Япония, САЩ, Белгия, Кипър, Гърция, Финландия, Молдова, Чешка република, Италия.

По продължителност на гледането системата отчита, че 3 на сто от интернет потребителите са „присъствали“ на срещата за Банско повече от един астрономически час.

Най-много уникални посещения са отчетени между 13 и 14 ч., а най-продължително дискусията е била проследена от посетителите между 12 и 13 ч.

След публикуването на пълния запис от срещата в канала на Министерството на околната среда и водите в YouTube, обществената дискусия е била проследена от 88 IP-адреса.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене