Райна на косъм от смъртта! Вижте какво сполетя певицата по време на поредната й екзотична ваканция

Голяма синина има Райна на дясното си бедро вследствие на жесток ритник от кон. Инцидентът се случил по време на екзотичната й почивка на Филипините, където компания й правеше миската Велина Узунова.

В края на януари двете посетили Филипините, където според запознати Райна профукалаблизо 10 бона. Филипините не са от скъпарските острови заради ниския стандарт там, но билетите не са за всеки джоб.

В един от дните двете македонки решили да се изкачат до тамошен вулкан. Тъй като преходът е изключително труден, за удобство на туристите местните предлагали четирикрак превоз – кончета. Пилето се отказала да се качи на животинчето и като свекърва ходела по Велина, която се въползвала от превозното средство.

Водачът му обаче непрекъсато тормозел животното. За зла беда обаче като защитна реакция битият кон изритал със задните си крака Райна, пише „Шоу“. Македонското девойче отнесло жесток ритник заради ината си да се катери пеш единствена от цялата група.

Освен боленената конска „целувка“ Райна се върнала и с още по-малко сини петна. Те обаче са от масажите, които певицата си правила всеки ден. „Там са не само евтини, но и качествени“, разказва Райна.

pik.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене