Кадрови проблеми за Банско преди двубоя с „Оборище“

Основни фигури ще липсват от състава на „козлите“

Треньорът Иван Атанасов ще трябва да мисли кой ще замени Атанас Чепилов, Петър Лазаров, Васил Туджаров и Любо Витанов, които по една или друга причина се оказа аут от сметките му. Първите трима са с травми като Атанас Чепилов все още продължава с лечението на травма. Петър Лазаров и Васил Туджаров пък се оплакват от различни болежи, които не можаха да отшумят, след контузии от мача срещу „Локомотив” (Горна Оряховица).

Любомир Витанов пък е наказан за един мач заради червения картон в предния кръг и ще бъде само зрител в двубоя срещу „Оборище“.

През изтеклата седмица сериозни предизвикателства имаше и пред ръководството на Банско във връзка с лошото време през седмицата и постави под сериозни затруднения тренировъчния процес заради наводнените терени. От друга страна бе направено всичко, за да бъде подготвен възможно най-добре стадион „Свети Петър“, който ще приеме срещата.   „Направено бе всичко, което е възможно и всичко по силите ни, за да приемем срещата и тя да се играе при възможно най-добри условия. Независимо от проблемите, които имаме в кадрови аспект, аз вярвам, че нашият отбор ще се представи на възможно най-високо ниво и да победи. Дано и съдийството бъде обективно и реално”, каза Йордан Баряков, който не забрави да припомни темата със съдийството. Темата стана особено болезнена, след като в предишния двубой срещу „Локомотив“(Горна Оряховица) арбитърът Боян Славков, който извърши много безобразия по време на мача и демонстрира явна тенденция срещу „козлите“. Като награда за това той обаче вместо ниска оценка, получи наряд да ръководи мач от „А“ група между отборите на „Левски“ и „Пирин“. За двубоя срещу „Оборище“ ръководството е поверено на Неделчо Гаджалов, а ще му помагат Георги Стамболджиев и Васил Петров.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене