ПОКАНА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННА КОНФЕРЕНЦИЯ

През месец декември 2015 г. Сдружение с нестопанска цел „Местна инициативна група – Гоце Делчев“ (МИГ – Гоце Делчев) подписа договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № РД 50-194/07.12.2015 г. по под-мярка 19.1 „Помощ за подготвителни дейности” на мярка 19 „Водено от общностите местно развитие” от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. (ПРСР).

Партньори на МИГ – Гоце Делчев при реализацията на проекта са МИГ – Хаджидимово и Местно партньорство – Гърмен.

Целта на проекта е да се разработи Стратегия за местно развитие по подхода Водено от общностите местно развитие на територията на общините Гоце Делчев, Гърмен и Хаджидимово и да се създаде нова Местна инициативна група – Гоце Делчев – Гърмен – Хаджидимово, която да подаде за одобрение в Министерство на земеделието и храните и да реализира в последствие разработената Стратегия за местно развитие.

С цел разширяване на кръга от заинтересовани страни и потенциални бенефициенти, които да бъдат информирани относно възможностите, предоставяни от подхода Водено от общностите местно развитие и Стратегия за местно развитие на МИГ – Гоце Делчев – Гърмен – Хаджидимово, МИГ – Гоце Делчев и партньорите по проекта предприемат провеждане на информационни конференции за представители на малките на населени места (селата) от общините Гоце Делчев, Гърмен и Хаджидимово.

Обхващането на по – широк кръг от заинтересовани страни и потенциални бенефициенти от населените места на територията на МИГ ще осигури изготвянето на Стратегия за местно развитие, която да отговаря в пълна степен на местните потребности и приоритети на всички заинтересованите страни от трите общини.

С оглед на гореизложеното, МИГ – Гоце Делчев ви кани да вземете участие в Информационна конференция за представители на заинтересованите страни от малките населени места (селата) на община Гоце Делчев на тема „Стратегията за местно развитие на МИГ – Гоце Делчев – Гърмен – Хаджидимово – възможност за финансиране на проекти на бенефициенти от малките населени места на общините Гоце Делчев, Гърмен и Хаджидимово“, която ще се проведе 18 март 2016 г., петък, от 10:30 часа, в Зала за тържества, на адрес: с. Брезница, община Гоце Делчев, област Благоевград.

За допълнителна информация, получаване на материали с мерки и приоритетни области, допустими за включване в стратегията, и анкетна карта за идентифициране на потенциални бенефициенти и проектни предложения към Стратегия на МИГ – Гоце Делчев – Гърмен – Хаджидимово, може да се обръщате към екипа на МИГ – Гоце Делчев на ел. адрес mig_gotsedelchev@abv.bg и тел. + 359 893 661 767.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене