Даниела Савеклиева: Когато една жена е обичана и щастлива, тогава тя е и много ползотворна

Жените са достойна конкуренция на мъжете в управленските среди. В съвременния свят дамите спокойно могат да са водеща фигура във вземането на важни решения, както за семейството, така и за важни политически въпроси“.  Това каза по време на днешната среща с медиите народният представител от Благоевград Даниела Савеклиева. Срещата бе по повод най- нежния и красив празник 8 март.

 

Според депутатът и областен координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград Даниела Савеклиева, когато една жена е обичана и щастлива, тогава тя е и много ползотворна.

„Една жена трябва да има самочувствие, а самочувствието и увереността го дава семейството. За мен това е било най-важният критерий за всичко което правя, моята любов“, сподели Савеклиева.

 

„Жените сме по- емоционални, преживяваме нещата по-дълбоко и всичко, което правим, минава през сърцето ни. Тогава нещата се получават най-добре“, добави още депутатът.

 

На днешния празник Савеклиева пожела на всички дами да бъдат обичани, желани и щастливи, а половинките им да не са мили сам един ден в годината.

„Пожелавам на дамите да правите всичко с ентусиазъм, да получавате подкрепата на близките и любимите си хора, да бъдете винаги любимата жена в очите на един мъж, а това от своя страна ще се отрази и във вашите очи и ще бъдете винаги красиви“, сподели още народният представител Даниела Савеклиева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене