Международен Образователен Бизнес Център отваря врати в град Гоце Делчев

Обученията, които ще се провеждат в Образователния Бизнес Център, ще бъдат съчетани с релакс и спорт в Гоце Делчев

Заедно с третия си съдружник, братът на Марин – Георги, купуват сградата на бившата хигиенна база в град Гоце Делчев и след 10-годишен труд, реконструкция и работа с различни дизайнери, я превръщат в Международен Образователен Бизнес Център, в който има няколко зали за обучения и семинари и художествена галерия. Обновената сграда участва в конкурс за фасада на годината.

Всеки от тримата млади мъже е вещ в различен ресор. Георги се занимава с бизнес и хотелиерство в Гоце Делчев. Той управлява нещата на местно ниво. Мариан е представител на University of Salford Manchester и като такъв е помогнал на много българи да учат в Англия. Андрей пък е специалист точно по обученията.

Обученията, които ще се провеждат в Образователния Бизнес Център, ще бъдат съчетани с релакс и спорт в Гоце Делчев и околността, който е много добре развиващ се спа курорт с десетки новопостроени хотели, в които ще бъдат настанявани обучаващите се.

Откриването на Образователния Бизнес Център ще бъде тази събота, а специален гост ще бъде най-известният съвременен гръцки художник Янис Нику.

bnr.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене