Очаквайте Мис Югозападна България

Скъпи приятели и клиенти, радваме се да ви съобщим, че любимият ви клуб ще бъде партньор на най-емблематичното предстоящо събитие в Благоевград- МИС ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ. Престижният конкурс е част от веригата Мис България. Като партньори ние ще бъдем домакини на кастинга. Той ще се проведе на 12.03.2016 г (Събота) в клуб The Face от 12.00ч на обяд.

Форматът Мис Югозападна България тази година ще се проведе под формата на изискан коктейл. Събитието е тясно обвързано с благотворителна кауза. Поканите за него ще се закупуват, а събраните средства в присъствие на нотариус ще бъдат преведени по сметка на община Благоевград. Каузата ни е да подпомогнем създаването на център за жени, жертви на домашно насилие. Конкурсът Мис Югозападна България е част от веригата Мис България. Госпожа Ирина Папазова, в качеството си на официален лицензиант на Мис България, собственик на МА Интерсаунд и наш доверен партньор, също ще е част от компетентното ни жури.

PapazovaНашето събитие ще подкрепи и госпожа Евгения Калканджиева, носителка на титлата Мис България, собственик на МА Визаж и емблематична фигура в модната индустрия на държавата. Тя, заедно с другите членове на отбраното ни жури, обективно ще преценява качествата на претендентките за короната.

JeniВодещ тази година ще бъде обичаният от всички Наско Михайлов, или както е познат на аудиторията- Наско от Мело Тв Мания. В неговите ръце ще оставим да ви презентира участничките и изпълнителите, защото знаем, че ще се справи блестящо и ще ви забавлява много 😉 Наско има и дългогодишен опит като водещ на събития, а както вече ви е ясно за нас всеки детайл е от значение.

Nasko

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене